Συμφωνία Intracom Telecom και Nova για την παροχή προηγμένου χαρτοφυλάκιου ασύρματων λύσεων

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με τη Nova, κορυφαίο πάροχο επιχειρηματικών λύσεων και υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης, broadband internet, σταθερής τηλεφωνίας και ενέργειας, για την προμήθεια προηγμένου εξοπλισμού ασύρματου δικτύου πρόσβασης που περιλαμβάνει τα συστήματα WiBAS™, OmniBAS™, UltraLink™ και την πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου uniMS™.

Αναζητώντας λύσεις και τεχνολογίες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την ευρυζωνική πρόσβαση, ειδικά κατασκευασμένες για τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, η Nova επένδυσε στις μικροκυματικές (MW) και χιλιοστομετρικές (mmWave) οικογένειες προϊόντων της Intracom Telecom για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εταιρικών της πελατών. Η επιλογή τόσο της τεχνολογίας αυτής όσο και των κορυφαίων προϊόντων αποτελούν σημαντικό κομμάτι της επένδυσης της Nova για την επέκταση, τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της χωρητικότητάς του δικτύου της, ιδιαίτερα καθώς ο πάροχος, μετά την εξαγορά του από την United Group, σκοπεύει να διεισδύσει δυναμικότερα στην αγορά των υπηρεσιών προηγμένων δεδομένων. Η επιλογή της Intracom Telecom από την Nova έγινε έπειτα από διεθνή διαγωνισμό.

Διαβάστε περισσότερα: https://ictplus.gr/symfonia-intracom-telecom-kai-nova-gia-tin-paroxi-proigmenou-xartofylakiou-asyrmaton-lyseon/